donderdag 22 oktober 2015

Waren we weer

Vandaag moesten er twee struts vervangen worden op het frame. De arts vond de knie er al beter uit zien dus we hoeven volgende week niet te komen. Over 2 weken worden we weer verwacht en wordt er een foto gemaakt.
Sara mag, omdat ze regelmatig pijn heeft, nog steeds de volledige hoeveelheid medicijnen slikken. Ze heeft nu al een tijdje behoorlijke last van (denken wij) spierkramp. Af en toe een extra paracetamol en masseren helpt een beetje, maar ze is het zo zat allemaal dat ze zich helemaal overstuur maakt. Het is heel moeilijk te peilen, wanneer het 'echt' is en wanneer ze het een beetje aandikt. Ook voor ons als ouders heel frustrerend.
Komende maandag hebben we een oefenles zang voor haar geregeld. Als ze het leuk vindt mag ze dat elke week gaan doen. Dan is ze een beetje uit de 'sleur'.
Omdat het nu vakantie is zijn we vanuit het ziekenhuis naar Blijdorp geweest. Was erg leuk, maar ook weer bizar om te merken hoe 'asociaal' mensen kunnen zijn. Een invalide toilet is toch echt voor mensen die het nodig hebben... (er schoot vlak voor ons een gefrustreerde moeder met 2 brullende kinderen naar binnen...grrrr) Sta je daar met een wiebelkind op krukken....




Geen opmerkingen:

Een reactie posten