maandag 5 oktober 2015

Sara s knie

Van sara s been naar sara s knie...... Het uitdraaien is definitief stop gezet (we hebben er wel 3 cm bij!) en we richten we ons nu op de knie. Morgen wordt er bij de operatie een ring aan het onderbeen gezet. Deze wordt met een scharnier en struts aan het frame van het bovenbeen vastgezet. We krijgen dan een draaischema om de knie weer op zijn plek te laten landen. Mocht haar been te strak staan dan haalt de arts nog de peesplaat aan de zijkant van haar bovenbeen gedeeltelijk door, maar misschien is dat niet nodig.
Zodra de knie op zijn plek staat gaan de struts eraf en blijft alleen de ring om haar onderbeen met scharnier aan het frame.

Sara is erg verdrietig dat ze niet met een platte zool eindigt en wil ook niet geopereerd worden, maar verheugt zich wel op alle popcorn in het ziekenhuis. De opname is minimaal 2 nachtjes dus dat zal wel goedkomen.

Toen we net thuis kwamen was er een kadootje van haar klas en kwamen er nog 2 vriendinnetjes op visite, ook had ze weer 2 grote ogen knuffels losgepeuterd...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten