donderdag 18 juni 2015

School

Gisteren hebben we een gesprek gehad met juf Mireille en Renee (onze intern begeleidster) over hoe we het gaan regelen op school na de operatie. Het was echt een heel positief gesprek waaruit bleek dat de school alle medewerking verleent bij wat er moet gebeuren. Het voorstel is nu dat wij tzt een schema opstellen (bijv. over de beweging die Sara op een dag moet krijgen) en dat de school die invult met ofwel een docent, ofwel bovenbouw kinderen. Ook had de juf zelf nog ideĆ«en mbt tot de pauzes. Bijvoorbeeld dat Sara met haar maatje van het moment wat oefeningen binnen gaat doen. 
Juf Renee merkte nog op dat een speciale rolstoeltafel toch wel het fijnste is voor Sara straks. Ze gaan informeren of deze evt ergens in De Groeiling te vinden is. Zelf gaan wij er ook naar informeren bij het revalidatie centrum.
Als Sara in het ziekenhuis ligt, zal juf Mireille dit blog met de kinderen gaan volgen ( Die moeten Sara en ik natuurlijk goed bij gaan houden) Ook worden de kinderen in de school voorbereid als Sara terug op school is, want botsen is geen optie :p 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten